BrickHouse s.r.o. nabízí velký dům za cenu malého bytu!

Dnes je doba, kdy je lepší mít peníze v nemovitostech. A nebojte se jít do velkých prostorů. Máme tu tip, za cenu třípokojového bytu v Plzni můžete mít zděný dům o pěti místnostech. Nevěříte? Čtete dále!


Dnes správný den na to, abychom vám představili přízemní zděný dům BRICK 5+KK s užitnou plochou 104,4 m2. Je to vlastně jeden z nejprostornějších obdélníkových bungalovů na zastavěné ploše 130,6 m2. A cena vás možná překvapí, za tento velký dům zaplatíte 3.550.000 korun. (Plzeňské byty 3+1 jsou v nabídce i za více než 4.000 000 korun)

Tento dům je dispozičně navržen tak, aby zejména svými obytnými místnostmi uspokojil početnější rodinu. Dohromady s velice atraktivní cenou tvoří kompaktní celek v oblasti moderního bydlení.

Dům je v základu dodáván se sedlovou střechou s možností vybudování valbové či polovalbové střechy, krytinou je betonová taška. Svislý konstrukční systém je tvořen s pórobetonových tvárnic, které mají v „obvodu“ tl. 250 mm a je zateplen polystyrenem o tl. 200 mm a je založen na základové zateplené betonové desce tl. 200 mm s vybudovanými ležatými rozvody pro napojení inženýrských sítí. Součástí dispozičního řešení je i zděný třísložkový komín SCHIEDEL umístěn většinou v prostoru obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění. Prosvětlenost bungalovu zajišťují ve standardu plastová okna z šestikomorových profilů VEKA a izolačními Trojskly. Krov je tvořen sedlovou vazníkovou konstrukcí s již zmíněnými betonovými taškami, na který je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm. Interiérové dveře jsou dřevěné spojené s dřevěnými obložkami. Jelikož se jedná o dům, ve kterém se bude stále pohybovat více uživatelů, je samozřejmé oddělení WC místnosti s koupelnou, kde v obou místnostech najdete WC mísy s umyvadly jako standardní provedení.

Velký výběr barevností povrchových úprav betonové krytiny-tedy tašek, klempířských prvků, dlažeb, obkladů, dřevěných interiérových dveří vč. obložek, plovoucích podlah, fasády apod. je samozřejmostí ve standardu a i zárukou, že si u BrickHouse s.r.o vybere opravdu každý. Totéž platí u klientských změn, které si klient může určit již při projednávání u projektu, tak i při samotné realizaci výstavby.
Z důvodů nařízení ohledně zlepšování emisních standardů a jako další možnost ušetření za energie, doporučujeme osadit na střechu fotovoltaické články s možností ukládání energie a s propojením na vodovodní systém.
Pak už stačí jen vybudování přilehlé terasy pro klidné chvíle s rodinou či přáteli a kryté parkovací stání s pergolou. Díky těmto „nezbytným“ součástí domu je Vám zaručeno velmi spokojené bydlení za bezkonkurenční cenu. Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ po realizaci stavby a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně do12 měsíců.

Máte zájem o více informací? Tak se ptejte zde:

Kontakty:

E-mail: kancelar@brickhouse.cz
Telefon: +420 603 446574
Web: brickhouse.cz

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy