Necelých sto metrů zástavby nabízí úžasný prostor pro rodinu

Máme pro vás úžasný únorový tip! Už jste viděli projekt na přízemní zděný dům BRICK 3+KK? Dobré metry, dobrá cena, rychlá výstavba!


Únor není jen měsícem Valentýna, ale také nejlepším časem začít si plnit sny a postavit dům. Našli jsme pro vás firmu BrickHouse.s.r.o, která už rozumnou cenu 3. 200. 000 korun dokáže pro menší rodinu postavit skvělý přízemní dům BRICK 3+KK. Když přízemní, tak samozřejmě bezbariérový, přičemž zastavěná plocha je pod 100 m2 a vnitřní užitná pak činí 77,1m2, což je často více, než celé 3+1 v panelových domech. Dalším bonusem je vlastní venkovní prostor, místo pro auta a soukromí.

Koncepce tohoto domu vychází z jednoduchého půdorysu s maximálním využitím prostoru bez barier. Dostatečně široké vstupy do domu i do místností, snížené okenní parapety a ovládání osvětlení, s dobře přístupnou koupelnou a odděleným WC. S rozměry domu 11,15m x 8,84m můžeme hovořit o kompaktním a dispozičně útulném bungalovu, který je konstruován z mnoho let prověřených a kvalitních materiálů. To dokazuje svislý konstrukční systém z pórobetonové tvárnice tl. 250 mm se zateplením polystyrenem tl. 200 mm, železobetonová zateplená základová konstrukce desky tl. 200 mm s ležatými rozvody připravenými pro napojení na inženýrské sítě, sbíjený vazník s betonovou taškou, na který je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm a plastová okna z šestikomorových profilů VEKA a izolačními Trojskly. Součástí dispozičního řešení je i zděný třísložkový komín SCHIEDEL umístěn většinou v prostoru obývacího pokoje, na který je možný napojit krbová kamna, jako výhodný alternativní zdroj vytápění. Vše uvedené je již v základní ceně! Velký výběr barevností povrchových úprav jako jsou střešní krytina, klempířské prvky, venkovní fasádní omítka, dlažby, obklady, dřevěné interiérové dveře, plovoucí podlahy apod. jsou samozřejmostí a i zárukou, že si vybere opravdu každý. Totéž platí u klientských změn, které si klient může určit již při projednávání projektu, tak i při samotné realizaci výstavby.

Dům může být oživen též venkovními fasádními obkladovými pásky, doplněn také o přilehlou terasu, navazující na vstup ze standardních a pohodlných dvoukřídlých balkonových dveří obývacího pokoje, krytou dřevěnou pergolou a parkovacím stáním jako přístřešek pro automobil.

Pro tento dům je dostačující pozemek od velikosti 450 m2.
 Svým provedením se řadí mezi velmi zajímavý způsob plnohodnotného bydlení za velmi příznivou cenu, a to i z hlediska úspory energií. S tím může být spojena střešní instalace fotovoltaických panelů s možností ukládání energie a s propojením na vodovodní systém.
Je možné najít v uvedeném domě více úložného prostoru bez změny velikosti bungalovu? Tak na tuto a mnohé další otázky jsme Vám připraveni ochotně odpovědět, spolu s veškerými údaji ohledně realizace stavby krok za krokem. Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ po realizaci stavby a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně do 12 měsíců.

Tak, co si myslíte o našem tipu? Zaujal Vás? Tak už chybí jen to jediné, kontakt:

E-mail: kancelar@brickhouse.cz
Telefon: +420 603 446 574
Web: www.brickhouse.cz


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy