Hledáte místo, kde se pořádně vyřádit? Navštivte FUN arenu Cheb, kde pro Vás právě připravují terénní buginy

Projeli jste se někdy na dovolené v pořádné bugině a nemůžete na tento zážitek zapomenout? Připomeňte si tuto netradiční a divokou jízdu ve FUN areně Cheb! V současné době pro Vás připravují tento netradiční zážitek.


Velmi zajímavé zážitky a atrakce na Vás čekají ve FUN areně Cheb, kde se zabaví celá rodina. Aktuálně pro příznivce adrenalinových sportů připravují terénní buginy, které si užije každý sportovní nadšenec. Už jste si byli zajezdit v klasických motokárách, ale chcete víc? Pak jsou buginy tou pravou zábavou pro Vás! 

Nenechte si ujít tuhle divokou zábavu, která Vám rozbuší srdce na plné otáčky a sledujte web www.funarenacheb.cz, kde se dozvíte více. Pro všechny jezdce od 18ti let zde právě připravují buggy Segway Villian SX 10, ale ani mladší nadšenci nepřijdou zkrátka. Pro ně se připravují bezpečné buggy Polaris RZR 200, na které mohou naskočit dobrodružné duše od 10ti let. Jako rodiče se nemusíte ničeho bát, adrenalinovou jízdu svých dítek můžete kontrolovat prostřednictvím digitální aplikace.

Jaké další zážitky na Vás FUN areně Cheb čekají?

Těšit se můžete tyto atrakce:

  • venkovní i zastřešená dráha pro motokáry

  • virtuální realita

  • jumparena

  • lezecká stěna

  • spider wall

  • přetlačovaná na kladině

  • basketball na trampolíně

  • rodinné závody ve stylu ,,Hry bez hranic" nebo ,,Ninja faktor"

  • multiball

Po náročném, ale zábavném dni plném smíchu ve FUN areně Cheb si můžete odpočinout a načerpat síly v restauraci, která je součástí areálu. Vychutnat si zde můžete minutky i hotová jídla, odpočinout si u výborné voňavé kávy, ale pochutnat si můžete i na čepovaném pivu. Restaurace je bezbariérová a lze zde uspořádat soukromé či firemní akce nebo si objednat catering.

Zůstaňte klidně dva dny a využijte ubytování v centru zábavy

Pokud chcete všechno stihnout, ale máte strach, že to za jeden den nezvládnete, řešení je jednoduché. Přímo v centru zábavy se můžete i ubytovat a vyrazit na další atrakce druhý den. Problém je vyřešen.

FUN Arena Cheb
Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Web
www.funarenacheb.cz
Facebook
FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Provozní doba areálu:

Po - Ne 10:00 do 21:00 hod.

Zdroj fotografie: https://funarenacheb.cz/novinky


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy