Letiště v Plané zahajuje sezónu letem do Antalye

Letiště v Plané u Českých Budějovic zahájilo druhou sezónu letem do Antalye. Cestující mohou nově využít zázemí jako obchod a kavárnu. Letos přibydou destinace jako Bulharsko, Tunisko a Mallorca. Novinkou jsou i zimní lety do Egypta, což zvyšuje kapacitu a atraktivitu letiště.


V sobotu večer otevřelo jihočeské letiště v Plané u Českých Budějovic svou druhou letovou sezónu. Tento důležitý krok ve vývoji letiště byl zahájen odletem prvního spoje do turisticky oblíbené turecké destinace - Antalye.

Letiště prochází stálým vývojem a modernizací, což pocítili i cestující. Oproti loňsku se jim dostává ještě lepšího zázemí - nově mohou využít obchůdek a kavárnu, které zpříjemní jejich čekání před odletem.

Letos si cestovatelé mohou vybrat z ještě širší nabídky letových destinací. Kromě ověřených tras do Turecka a Řecka se jim nově otevřou možnosti letu do Bulharska, Tuniska a také populární Mallorcy. V nejexponovanějších dnech mohou z Českých Budějovic odstartovat až tři spoje denně, což značně zvyšuje kapacitu letiště.

Jednou z velkých inovací letošní sezóny jsou také zimní lety do Egypta. Tato novinka jistě osloví zájemce o tropické dovolené i v chladnějších měsících. Jihočeské letiště v Plané tak znovu prokazuje své ambice stát se důležitým uzlem pro leteckou dopravu nejen v regionu, ale i v celých jižních Čechách.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy