Přízemní dům s velkou užitnou plochou, to je dům BRICK 4+KK PREMIUM

Pokud hledáte přízemní dům pro rodinu s dětmi s půdorysem do „L“, jste na správném místě. Jedinečnou nabídkou je BRICK 4+KK PREMIUM od BRICKHOUSE.CZ


Pro větší rodinu je ideální mít zděný dům, který má tři ložnice, tedy ložnici a dva pokoje pro děti či návštěvníky. Žádaná je velká plocha, poptávka se často týká i půdorysu stavby do tak zvaného „L“.

Přesně takové domy umí stavebně obchodní a poradenská společnost BrickHouse.cz.   V poslední době je mezi klienty žádaný rodinný projekt Přízemní zděný dům BRICK 4+KK PREMIUM, který zcela pokryje potřeby vícečetné rodiny.

Dispozičně řešený dům jako 4+KK nabízí užitnou plochu úžasných 123,3 m2 při zastavěné ploše 154,7 m2 za cenu 4.150.000Kč.

Zdá se vám, že by vám stačil menší dům? Nebo jinak dispozičně řešený? Podívejte se na nabídku BrickHouse.cz, tato společnost se skvělými referencemi dokáže vytvořit dům dle vašich představ od malého přízemního 2+KK do patrového 5+KK. K tomu je samozřejmostí, že zařídí vše potřebné, tedy stavební povolení, dohled na stavbě i zajištění kolaudace. Zákazníci jistě ocení vstřícnost všech pracovníků společnosti, a to ve všech ohledech od první schůzky.  Můžete se zeptat na vše, poradí vám i s výběrem projektu podle zajištěného pozemku, jak stavbu financovat, včetně zajištění veškerého právního servisu.

Máte zájem o více informací?  Můžete si nezávazně domluvit schůzku a zeptat se na vše, co vás zajímá!

Kontakty na firmu BrickHouse s.r.o.

E-mail: kancelar@brickhouse.cz
Telefon: +420702060093 nebo +420702060094
Web: www.brickhouse.cz

Autor: Martina Sihelská


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy