Tragický střet dvou vozů

Jindřichův Hradec - Nová Bystřice - Na místě nehody zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému.




Dnes v podvečer vyjížděli novobystřičtí policisté na oznámenou dopravní nehodu na silnici II/128 mezi obcemi Nová Bystřice – Číměř, u odbočky na obec Potočná. Po příjezdu zjistili prvotní okolnosti nehody a zároveň na místo dojeli jejich kolegové z dopravního inspektorátu Jindřichův Hradec.

Dle dosavadního šetření jel řidič (roč. 1999) osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia ve směru od Nové Bystřice na Číměř, kde pravděpodobně při projetí zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem nákladu a povětrnostním podmínkám, vjel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozidlem tovární značky Volkswagen Golf. V něm na následky velmi těžkého zranění zemřel řidič (roč. 2004) a těžká zranění utrpěl spolucestující sedící vpředu (roč. 2005), jenž byl z místa transportován leteckou zdravotnickou službou.

Vzhledem k okolnostem případu byla na místo střetu vyslána výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování, kdy je aktuálně omezen provoz na zmíněné silnici.



por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

10. září 2024


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
út 10.09.2024 19:56



0 +
 

Hlavní zprávy