Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod o informace.




Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 8.10.2024 v době od 08:00 do 17:00 hodin, na silnici II. třídy číslo 144, v katastru obce Újezdec u Tvrzic, ve směru jízdy Vlachovo Březí – Újezdec. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud neznámého vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do hliníkové autobusové zastávky. Podezřelý řidič na místě nezastavil a následně nehodu neoznámil. Hmotná škoda na autobusové zastávce je předběžně vyčíslena na 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 9.10.2024 v době od 04:00 do 15:00 hodin na místní komunikaci, parkovišti na Náměstní Svobody u autobusové zastávky v uzavřené části obce Vlachovo Březí. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který se z přesně nezjištěných příčin narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Podezřelý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia je předběžně vyčíslena na 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 16.10.2024 ve 14:30 hodin v úseku komunikace III. třídy v katastru obce Hracholusky, ve směru jízdy Hracholusky – Obora. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud neznámého nákladního vozidla, který nejel dostatečně při pravém okraji komunikace a částečně přejel do protisměru, kde se zpětným zrcátkem srazil se zpětným zrcátkem protijedoucího nákladního vozidla Volvo s návěsem. Podezřelý řidič na místě nezastavil a následně nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Volvo je předběžně vyčíslena na 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 19.10.2024 ve 04:20 hodin, na silnici II. třídy číslo 145, v katastru obce Šumavské Hoštice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud neznámého vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do sloupu veřejného osvětlení s obecním rozhlasem, který byl vyvrácen, čímž dále poškodil skříň elektrického rozvaděče. Podezřelý řidič na místě nezastavil a následně nehodu neoznámil. Hmotná škoda na sloupu a elektrickém rozvaděči je předběžně vyčíslena na 30 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 17:30 hodin dne 19.10.2024 do 10:50 hodin dne 20.10.2024, na místní komunikaci ve Vimeprku, místní část U Sloupů. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud neznámého vozidla, který se plně nevěnoval řízení, následkem čehož narazil do levé zadní části nákladního vozidla Ford Transit. Podezřelý řidič na místě nezastavil a následně nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Ford Transit je předběžně vyčíslena na 20 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

23. října 2024



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
st 23.10.2024 10:49



0 +
 

Hlavní zprávy