Trápí vás psychické, vztahové, osobní nebo pracovní problémy? Pomůže vám terapeut a kouč Tomáš Procházka

Máte pocity strachu, obavy, lítosti, viny? Máte vztahové problémy v partnerském, rodinném nebo pracovním životě? Zajímáte se o osobní rozvoj a chcete na sobě pracovat? Kontaktujte terapeuta a kouče Tomáše Procházku!


Máte pocity strachu, obavy, lítosti, viny? Ovládají vás negativní myšlenky, zlozvyky, problémy s vlastní sebe hodnotou, psychosomatické bolesti, nebo bolesti bez fyzické příčiny? Jste ve stresu? Pomohu vám!

Máte vztahové problémy v partnerském, rodinném nebo pracovním životě? Trápí vás chování ostatních lidí k vám nebo naopak vaše reakce k nim? Pomohu vám pochopit vás samotné i chování vašeho okolí.

Zájímáte se o osobní rozvoj a chcete na sobě pracovat? Chcete změnit svůj život, způsob myšlení a vnímaní? Chcete vystoupit ze stále se opakujících vzorců? Provedu vás vaším osobním rozvojem k lepšímu a šťastnějšímu životu.

Nabízím koučink a pomoc podnikatelům, manažerům i zaměstnancům při pracovních problémech, stresu, syndromu vyhoření, obavami při podnikaní, prodeji, řízením lidí nebo nalezení nové kariérní cesty.

Pořádám přednášky a semináře v oblasti osobního rozvoje, vztahů, koučinku, duchovního rozvoje, vědomého života, pozitivního myšlení a dalších zajímavých témat ke zlepšení a pochopení vašeho života.

Tomáš Procházka

Regresní terapeut, vztahový a osobní kouč?, mentor osobního rozvoje

„Společně změníme váš život …“

Kontakt

Telefon: 722 253 656

E-mail: info@terapeutickesliuzby.cz

Web: www.terapeutickesluzby.cz

Adresa:
Vrbenská 197/23 (budova PCO)
370 01 České Budějovice

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy