Rock Fest Hořice na Šumavě: Nezapomenutelný zážitek léta 2024

Připravte se na strhující rockový zážitek pod širým nebem v Hořicích na Šumavě! Už 20. července 2024 se zastřešený amfiteátr promění v místo plné nesmrtelných rockových pecek a legendárních osobností české hudební scény.


Rock Fest Hořice na Šumavě slibuje nezapomenutelný večer plný energie a skvělé hudby. Tento jedinečný festival se koná 20. července 2024 od 16:00 a potrvá až do brzkých ranních hodin 21. července 2024. Na pódiu se představí některé z nejvýznamnějších jmen české rockové scény, takže si rozhodně nenechte ujít tento jedinečný zážitek.

Program večera

16:00 TRILOBIT

Rocková kapela TRILOBIT zahájí večer se svým dynamickým vystoupením. Kapela, která má na svém kontě účast na mnoha prestižních festivalech, vás okamžitě vtáhne do víru rockové hudby.

17:30 VILÉM ČOK & BYPASS

Následuje Vilém Čok & Bypass, kde se představí charismatický zpěvák a baskytarista Vilém Čok. Tento opravdový rockový rebel představí jak nové skladby, tak i své největší hity.

19:00 PROGRES 2

Večer pokračuje vystoupením legendárního prog-rockového uskupení Progres 2. Kapela, která je známá především svým albem "Dialog s vesmírem," nabídne majestátní hudební zážitek.

21:45 LAUTR + LEŠEK SEMELKA

Projekt kytaristy Jožina Hladkého, známý jako Lautr, přinese na pódium hosta Leška Semelku. Společně vytvoří nezapomenutelnou hudební atmosféru.

23:30 DOGA

Večer zakončí kapela DOGA, vedená charismatickým frontmanem Izzim. Jejich nekompromisní vystoupení zaručí, že tento rockový festival budete mít v paměti ještě dlouho po jeho skončení.

Praktické informace

Rock Fest Hořice na Šumavě se koná v zastřešeném amfiteátru, takže ani nepříznivé počasí nezabrání skvělé atmosféře. Bezbariérový vstup zajišťuje pohodlí pro všechny návštěvníky a občerstvení bude k dispozici již hodinu před začátkem akce.

Přijďte si užít nejlepší rockovou hudbu v nádherném prostředí Hořic na Šumavě a prožijte nezapomenutelný večer plný energie a skvělé muziky!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy