Práce Nabídka zaměstnání

12 - PRACOVNÍK ÚKLIDU FITNESS CENTRA

KVALITA náhradní plnění s.r.o.

Dvořákova 383, České Budějovice

Miloša Zámečníková
387 200 886
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Turnusové služby

  • min. vzdělání

    Základní + praktická škola

Nástupní plat 15 600,- až 15 600,- Kč

Do moderního a špičkově vybaveného fitness centra v centru Českých Budějovic přijmeme dva spolehlivé pracovníky na pozici pracovník běžného úklidu, práce je vhodná pro pracovníky, kteří jsou OZP nebo OZZ (osoby zdravotně postižené nebo znevýhodněné).
Týdenní pracovní úvazek: 26 hodin, průměrně 5,2 hodin denně.
NÁPLŇ PRÁCE: úklid fitness centra- posilovna, fitness sály, wellness, šatny, sprchy, recepce, chodby a toalety, schodiště. Pracovní doba- nástup do práce je možný v čase mezi 4:00 - 7:30 hodin a konec práce v čase 12:30 - 16:00 hodin. Práce ja na krátký a dlouhý pracovní týden - tj. první týden pracujete: pondělí, úterý, pátek, sobota a neděle a druhý týden pracujete pouze: středa a čtvrtek. O nepracovních dnech (víkendy) se pracuje v zkráceném rozsahu cca 6 hodin.
NABÍZÍME: stabilní zázemí společnosti, která je na trhu více než 20 let, mzdové ohodnocení 15 600 Kč měsíčně při zkráceném úvazku, pracovní smlouva na dobu neurčitou, členství v KVALITA profi fitness zdarma, penzijní připojíštění po 12 měsících a další výhody ….
POŽADUJEME: spolehlivost, samostatnost, příjemné a vstřícné vystupování.
Pokud Vás naše nabídka zaujala a rádi byste se stali členem našeho týmu, prosím kontaktujte nás na e-mail job@kvalita.com.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.