Práce Nabídka zaměstnání

Lektoři dalšího vzdělávání

Attavena, o.p.s.

Husova tř. 622, České Budějovice

Detail firmy

Andrea Smržová
774 223 887
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 26 000,- Kč

Vaší náplní práce bude výuka základních a pokročilých dovedností práce s PC, programy MS Office, internet a obecně praktické využití PC v osobním i pracovním životě. Vaše studentky budou převážně maminky na rodičovské, které se v kurzech aktivně připravují na návrat do práce. Studentky se silnou motivací. Takže žádné lakování nehtů při hodinách, ale nadšení a zájem. A Vy pro ně nebudete jen pančel nebo pančelka, ale mentor, podpora, pomocná ruka. Jak budete učit, je na Vás. My Vám dáme rámec, ale Vy si zvolíte způsob.

Požadujeme
Nemusíte dokonale ovládat všechny PC programy, ani mít dlouholetou praxi. My hledáme komunikativního, příjemného a empatického člověka se schopností vnímat potřeby a specifika klientů. Aktivního řidiče/řidičku s tvůrčím přístupem a chutí se dál vzdělávat a zdokonalovat.
A jak nás přesvědčit? Strukturovaným životopisem a motivačním videem.
Proč motivační video?
Chceme komunikativní osobu, která svým projevem zaujme klienty v kurzech. Hledáme lektora/ku, který zvládne vytvořit poutavý výklad a který svým tvůrčím talentem, počítačovými dovednostmi a schopností komunikovat vhodně doplní náš tým. Proto jsme místo motivačního dopisu zvolili video.
Ve videu (2-5 minut) nám osobně sdělte, kdo jste a co zajímavého nám právě Vy můžete nabídnout. Svou prezentaci umístěte jako neveřejné video na YouTube a odkaz pošlete na níže uvedený email. Do předmětu zprávy napište: Příjmení Jméno_lektor. V příloze e-mailu zašlete i strukturovaný životopis. Požadujeme oba uvedené podklady.

Nabízíme
Pokud nás přesvědčíte, že jste ten, koho potřebujeme, nabídneme Vám práci v menším tvůrčím týmu v prostředí společnosti s mnohaletou zkušeností se vzděláváním dospělých. A Vaše odměna? Při plném úvazku mzda od 26 000 Kč, rozvržení pracovní doby dohodou a podpora v osobním a profesním růstu. Ale hlavně zábavná práce se skvělými lidmi.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.