Práce Nabídka zaměstnání

OBCHODNÍ REFERENT/KA POBOČKY

TECHO CB, s.r.o. - areál firmy TECHMAT

Vrbenská 2082, České Budějovice

Detail firmy

Jakub Jasiak
387 222 147
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO (vyučení s maturitou)

Nástupní plat 22 000,- až 27 000,- Kč

Osobní předpoklady: samostatnost, zodpovědnost, pečlivost; logické myšlení a obchodní duch; příjemné vystupování; pozitivní vztah k obchodu a orientace na zákazníka a plnění cílů; aktivní přístup ke svěřeným úkolům.
Požadujeme: dobrou znalost PC- primárně sada MS Office, orientaci na internetu, znalost systému EKONOM výhodou, výhodou znalost softwaru KROS; zkušenosti/orientaci ve stavebním materiálu výhodou; trestní bezúhonnost; aktivní řidič skupiny "B"; zkušenosti s prací referentky v technických oborech; samostatnost, zodpovědnost, organizační schopnosti, dobrá paměť.
Náplň práce: odborné poradenství zákazníkům v oblasti klempířských a střešních konstrukcí a materiálů; příprava výdejních dokladů, objednávek a faktur; správa eshopu a tvorba cenových akcí; udržování obchodních vztahů u stávajících zákazníků; zpracování objednávek, cenových nabídek, příprava zakázek ve spolupráci s kolegy.
Nabízíme: zázemí stabilní a prosperující společnosti; odborné zaškolení v průběhu zkušební doby; otevřený a pohodový kolektiv; zajímavé firemní slevy; možnost dalšího vzdělávání; nástup ihned/dohodou; fixní měsíční mzdu + odměny podle výkonů; stravenky po zkušební době.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky (po-pá, 7:00-15:30 hod.).


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.