Práce Nabídka zaměstnání

ODBORNÝ PRODEJCE - ZBRANĚ

Šubrt cz s.r.o. - Kněžskodvorská ul.

Kněžskodvorská 2559, České Budějovice

Detail firmy

Šubrt
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 25 000,- až 35 000,- Kč

Jsme přední prodejci v oblasti loveckých/střeleckých potřeb v ČR. Zastupujeme několik světových výrobců zde v ČR z oblasti zbraní, nočního vidění, termovizních přístrojů, tlumičů a oblečení. V nabídce máme široký sortiment výrobků s nejnovějšími technologiemi od výrobců z celého světa. Na trhu máme více jak 20 let zkušeností a přinášíme nové trendy/technologie na český trh. Rádi u nás uvítáme schopné a pozitivní lidi, kteří jsou na stejné vlně jako my a kteří mají chuť se dále rozvíjet a posouvat věci dál.
Požadavky: SŠ/VOŠ/VŠ vzdělání; aktivní přístup, příjemné vystupování, spolehlivost a zodpovědný přístup k práci; výborné komunikativní schopnosti; uživatelská znalost práce s PC; samostatnost, pečlivost, důslednost, vůle na sobě pracovat a vzdělávat se, zbrojní průkaz, trestní bezúhonnost; anglický jazyk výhodou, záliba ve střelectví, přebíjení, myslivost, outdoorové aktivity výhodou, vůle na sobě pracovat a vzdělávat se; zbrojní průkaz (sk. D výhodou), trestní bezúhonnost
Náplň práce: aktivní komunikace se zákazníky; zajištění běžného chodu (příjem a prodej zboží, komunikace s dodavateli); drobná administrativa; objednávky zboží (po zapracování)
Zaměstnanecké výhody: práce na HPP; zvyšování kvalifikace formou odborných školení; veškeré zboží (zbraně, oblečení,..) možné nakoupit za pořizovací ceny !, motivující platové ohodnocení dle dosažených výsledků, zajímavé a dynamické zaměstnání; možnost učit se novým věcem; příjemné pracovní prostředí; možnost firemní rekreace v luxusním penzionu na Horské Kvildě; stravenkový paušál; možnost testování nových technologií a produktů (taktické a termovizní vybavení, tlumiče)
V případě zájmu o pracovní pozici zasílejte Vaše životopisy a motivační dopisy na email fsubrt@subrt.cz


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.