Práce Nabídka zaměstnání

PŘÍPRAVÁŘ/KA E-SHOPOVÝCH ZAKÁZEK V ONLINE ŽELEZÁŘSTVÍ

Ferospoj s.r.o.

Hraniční 8, České Budějovice

Jana Dočkalová
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 25 000,- až 33 000,- Kč

Do našeho týmu hledáme novou posilu do oddělení expedice. Člověka, který zvládne připravovat objednávky z e-shopu, balit zboží, přijímat zboží a práci na počítači spojenou s expedicí. Hledáme člověka, který se nebojí nových výzev, má rád dynamické prostředí a chce společně s námi budovat firmu, která poskytne našim zákazníkům nejkvalitnější možnou službu, o které si budou zákazníci sami říkat!
Máme co nabídnout: práci v mladém/dynamickém kolektivu a rychle rostoucí společnosti; získání dovedností práce v e-shopu a sortimentu pro řemeslníky, kutily; příležitost k osobnímu růstu; flexibilní odchody/příchody do práce po zkušební lhůtě; jednosměnný provoz 7:30 - 17:00 bez svátků a víkendů dle směn; měsíční osobní ohodnocení za dobře odvedenou práci; stabilní zázemí rostoucí společnosti; stravenkový paušál; zaměstnanecké slevy na veškerý sortiment- spojovací materiál, ploty...; 4 týdny dovolené + náhradní placené volno za přesčasové hodiny; firemní teambuildingy- letní grilovačka, bowlingy; příspěvek na dopravu pro dojíždějící mimo České Budějovice; čip do bazénu- volné vstupy na plavecký stadion; pro zájemce firemní kurzy anglického jazyka.
Co požadujeme: týmového ducha, nadšení a ambici dělat práci, co nejkvalitněji pro naše zákazníky; minimálně SŠ vzdělání v ČR; dochvilnost; spolehlivost; rychlost a pečlivost při práci; schopnost rychle se učit nové věci; loajalitu.
V rámci výběrového řízení nabízíme tzv. den otevřených dveří, pro lepší představu o pracovním kolektivu, náplni práce a pracovním prostředí. Neváhejte nás kontaktovat!


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.