Práce Nabídka zaměstnání

PRODEJCE/KYNĚ mobilních telefonů- www.mobilprovas.cz

TELEFONY.CZ s.r.o., provozovna Tesco

J. Boreckého 1590, České Budějovice

Roman Obermajer
722 944 944
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Turnusové služby

  • min. vzdělání

    Nižší střední odborné

Nástupní plat 24 400,- až 29 000,- Kč

Pro naši zavedenou prodejnu v Hypermarketu Tesco hledáme šikovného prodejce/prodejkyni.
NÁPLŇ PRÁCE: obsluha zákazníků na prodejně; prezentace výrobků a služeb zákazníkům, aktivní prodej; komunikace se zákazníky na prodejně i po telefonu; příjem a vyřizování reklamací; administrativa, starost o chod prodejny; průběžně budeš rozvíjet své odborné a prodejní znalosti a dovednosti; příjemné pracovní prostředí a sympatické kolegy; úvodní 3-5týdenní zaškolení na našich brněnských prodejnách; pravidelné směny systémem krátký/dlouhý týden (jeden týden po, út, pá, so, ne a další týden pouze st + čt 9:00-20:00 hod.).
NABÍZÍME: zázemí stabilní a dynamicky se rozvíjející společnosti; motivující mzdu závislou na tvých prodejních výsledcích; pravidelné soutěže v prodejních dovednostech o hodnotné ceny; slevy na telefony a příslušenství a výhodné zaměstnanecké mobilní tarify, možnost nástupu IHNED.
POŽADUJEME: příjemné vystupování a vzhled; optimismus, morální a trestní bezúhonnost; spolehlivost a zodpovědnost; chuť pracovat a učit se novým věcem, zájem o práci s lidmi; práci s počítačem na dobré úrovni; dobré komunikační a prezentační schopnosti.
Zaměstnanecké výhody: bonusy/prémie, provize z prodeje, sleva na firemní výrobky/služby.
V případě zájmu nás prosím kontaktuj výhradně e-mailem na prace@mobilprovas.cz.
Na e-mail nám pošli životopis s fotografií a vysvětlení motivace, proč chceš u nás pracovat. Pokud nás Tvůj profil zaujme, budeš během jednoho týdne telefonicky kontaktován a následně pozván na osobní pohovor.




Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.