Práce Nabídka zaměstnání

PROJEKTOVÝ/Á MANAŽER/KA

Městská charita České Budějovice

Žižkova tř. 309, České Budějovice

Detail firmy

Renata Vobejdová
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 32 000,- Kč

Požadavky: minimálně vyšší odborné vzdělání, velmi dobré komunikační, organizační a řídící schopnosti, příjemné vystupování, zkušenosti v oblasti projektů, výborná znalost práce na PC (MS Office- Word, Excel, PowerPoint, Outlook; Internet), samostatnost, zodpovědnost, přesnost, důslednost a pracovní nasazení, ztotožnění se s cíli a posláním organizace, trestní a morální bezúhonnost, schopnost práce v týmu, respektování etických hodnot Charity. Výhodou praxe v administrativě, účetnictví, ekonomice a řidičský průkaz sk. B.
Náplň práce: průběžný monitoring a vyhodnocování projektových příležitostí a aktuálních dotačních výzev, příprava nových projektů organizace a tvorba projektových záměrů, zpracování a podávání projektů v rámci nadací, evropských, státních, krajských, městských a jiných fondů/zdrojů, řízení projektů, projektových týmů i jejich aktivit, zajištění komplexního procesu administrace dotací organizace- zpracování monitorovacích zpráv, žádostí o platbu, vypořádání připomínkovacích řízení, změn projektů, přehledů, zajištění publicity, vedení dokumentace a evidence projektů, řešení nesrovnalosti.
Nabízíme: smysluplnou práci na celý, popř. zkrácený úvazek, zaškolení a kontinuální podporu, pravidelné vzdělávání, 25 dní dovolené, zázemí stabilní společnosti, nástup dohodou.
Pokud Vás zaujala nabídka a splňujete požadavky, zašlete e-mailem strukturovaný životopis s připojením dvou referencí a motivační dopis s vysvětlením, proč se ucházíte o pozici v naší organizaci. Podklady zasílejte Ing. Renatě Vobejdové, renata.vobejdova@cbudejovice.charita.cz, a to do 22. 9. 2021. Výběrové řízení probíhá ve více kolech. Na osobní pohovor do druhého kola budou telefonicky pozváni jen vybraní uchazeči/vybrané uchazečky. Organizace si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit bez výběru kandidáta.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.