Práce Nabídka zaměstnání

SENIOR ÚČETNÍ

ELYN ENERGIE a.s.

Lannova tř. 89, České Budějovice

Kateřina Dvořáková
723 287 500
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 32 900,- až 37 900,- Kč

Pracovní pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné.
Skupina ELYN je dodavatelem energií, dále se zabývá komplexním zajištěním energetického a finančního poradenství, prodejem realit, správou nemovitostí a vedením účetnictví pro své klienty .
POŽADUJEME: středoškolské či vysokoškolské vzdělání ekonomického směru, komunikační dovednosti, pozitivní přístup, trestní bezúhonnost, dochvilnost, zkušenost v oboru účetnictví a daní min. 5 let.
NÁPLŃ PRÁCE: samostatné vedení účetnictví, kontrola, pořizování a účtování veškerých účetních dokladů, zpracování přehledů, daňových přiznání apod.
NABÍZÍME: stabilní a příjemné zázemí na Lannově třídě v Českých Budějovicích, příspěvek na stravování ve výši 100 Kč/ den, 200 hodin dovolené (dříve 5 týdnů dovolené), 3x sick days, smlouva na dobu určitou s prodloužením na dobu neurčitou, zvýhodněný tarif vč. neomezených mobilních dat, zvýhodněné ceny za odběr elektřiny a plynu, zvýhodněné ceny různých pojištění a jiných bankovních produktů, firemní kulturní akce a sportovní aktivity (např. "Letní mejdan se skupinou ELYN v 8/2020).
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky (9:00-16:00 hod.).


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.