Práce Nabídka zaměstnání

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/ICE v Sociálně aktivizační službě pro rodiny s dětmi SASANKA a v Poradně Eva- občanské poradně

Charita České Budějovice- Sasanka

Okružní 621, České Budějovice

Detail firmy

Renata Vobejdová
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 15 400,- Kč

Charita České Budějovice je nestátní nezisková organizace zaměřená na pomoc lidem v nouzi. Naší dlouhodobou vizí je pomáhat těm nejzranitelnějším, kteří by jinak zůstali bez pomoci.
Popis pracovní pozice: nabídka sociálně právního a právního poradenství; zajišťování dluhového poradenství; pomoc při hledání bydlení a zaměstnání; asistence při jednání s úřady a institucemi; přímá pomoc- potravinová, materiální.
Požadujeme: VŠ, VOŠ- odbornou způsobilost k výkonu povolání sociálního pracovníka podle zák. 108/2006 Sb., o sociálních službách; trestní a morální bezúhonnost; flexibilitu, komunikační dovednosti, osobnostní zralost; schopnost práce v týmu; respektování etických hodnot charity (Etický kodex Charity ČR); ŘP skupiny B výhodou; zkušenosti či zájem o problematiku sanace rodin a oblast dluhového poradenství výhodou.
Nabízíme: smysluplnou práci na úvazek 0,55; nástupní mzdu v návaznosti na zkušenosti a dosavadní praxi od 15 400 Kč (po zapracování možnost zvýšení v návaznosti na výsledky, odměny); zázemí stabilní společnosti, 5 týdnů dovolené, 2 sickdays; možnost dalšího vzdělávání, možnost stáže v rámci spolupracujících organizací ČR; pravidelné týmové supervize.
Nástup: dohodou.
Pokud Vás zaujala nabídka a splňujete požadavky, zašlete e-mailem motivační dopis a strukturovaný životopis Ing. Renatě Vobejdové, renata.vobejdova@cbudejovice.charita.cz.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.