Práce Nabídka zaměstnání

TECHNICKÝ ŘEDITEL/KA - COO

SCB Foundry, a.s.

Okružní 1, České Budějovice

Andrii Tertychko
391000828
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vysokoškolské

Nástupní plat 55 000,- až 70 000,- Kč

Provozní ředitel řídí, koordinuje a vykonává dohled nad technickými a technologickými procesy výroby, údržby, oprav a instalací techniky v daném průmyslovém odvětví.
Pracovní činnosti: Nastavení, řízení a koordinace provozních procesů v rámci organizace. Stanovování provozních plánů a organizační politiky v souladu se strategií organizace. Hodnocení technicko-ekonomických cílů, plnění plánů a vybraných ukazatelů výroby. Řízení implementace nových technologií a výrobních postupů s cílem optimalizace výrobního procesu. Koordinace řešení provozních a operativních problémů. Sledování a vyhodnocování efektivity provozních procesů, návrhy na zlepšení jejich koordinace v rámci organizace. Tvorba organizačních, provozních a pracovních řádů a dalších norem potřebných k řízení organizace. Koordinace služeb a kontrola dodržování provozních předpisů, pravidel a směrnic. Plánování a koordinace údržby a pravidelných servisních prohlídek a oprav. Aktivní účast při zákaznických a certifikačních auditech. Reprezentování organizace na jednáních se stálými obchodními partnery, potenciálními zákazníky a dalšími subjekty. Spolupráce s ostatními univerzálními celky organizace. Vedení, motivace, hodnocení a kontrola výkonu podřízených pracovníků v rámci svěřeného celku organizace.
Požadujeme: VŠ vzdělání technického nebo ekonomického směru, předchozí praxe na vrcholové řídící pozici, znalost ukrajinského a ruského jazyka výhodou.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.