Práce Nabídka zaměstnání

VRCHNÍ REFERENT/RADA- obnova katastrálního operátu

Kontakt
386 713 245, 386 713 191
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 21 260,- až 31 240,- Kč

Požadujeme: vyšší odborné vzdělání nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, obor zaměření zeměměřictví (služební předpis); znalost práce na PC (Word,Excel Outlook), pracovní nasazení, spolehlivost, samostatnost, odpovědnost, řidičský průkaz skupiny B výhodou.
Náplň práce: provádění přípravných, měřických a výpočetních prací v souvislosti s obnovou katastrálního operátu (digitalizace katastrálních map a měření polohopisu v rámci nového mapování); provádění zjišťování hranic při obnově katastrálního operátu; zpracování výkresu SGS a návrhu nového SGI a SPI; provádění dalších obdobných systémových zeměměřických prací ve veřejném zájmu; předpoklad služebních cest v rámci Jihočeského kraje.
Místem výkonu práce je Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, Lidická tř. 124/11, 370 86 České Budějovice.
Nabízíme: pracovní poměr na dobu určitou- po dobu zástupu státní zaměstnankyně na mateřské a rodičovské dovolené; odměňování dle NV 304/2014 Sb., příloha 2, o platových poměrech státních zaměstnanců, ve znění pozdějších předpisů (zařazení v 10. platové třídě); příjemné pracovní prostředí, možnost odborného růstu, systém zaměstnaneckých a sociálních výhod (5 týdnů dovolené, FKSP, 5 dnů sick days, pružná pracovní doba).
Požadované dokumenty: strukturovaný profesní životopis s popisem dosavadní odborné praxe; motivační dopis; kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, doklad o odborném zaměření dle výše uvedeného požadavku.
Předpokládaný termín nástupu: 1. října 2021, příp. dle dohody.
Životopis a požadované doklady zasílejte do 20. září 2021 v elektronické podobě na adresu ku.projihockraj@cuzk.cz nebo v listinné podobě na adresu Bc. Hana Lembergerová, Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, Lidická tř.124/11, 370 86 České Budějovice.
Bližší informace na tel. č. 386 713 245 nebo 386 713 191.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.