16. ročník Amaryllis a Hudba: Květiny a melodie v schwarzenberském zámku

16. ročník jarní květinové výstavy Amaryllis a hudba se koná v soukromých schwarzenberských zámeckých apartmá. Výstava spojuje květiny a hudbu, probíhá ve dnech 6.-7. 4. a 13.-14. 4. od 9:00 do 17:00 hod. Vstupenky na prohlídky zámku Třeboň jsou k dispozici ve třech časech: 10:00, 13:00 a 15:00 hod.


Jako každý rok, i tuto jarní sezonu Vás zveme na pozoruhodnou květinovou výstavu Amaryllis. Tentokrát se klasická výstava zameří na spojení květin a hudby, které ji dodává překrásnou mezireční harmonii. Pořadatelé výstavy dávají velký důraz na jedinečnost a originalitu celkového inovovaného konceptu, který zavádí návštěvníky do zajímavého světa zvuků.

V sobotu a neděli 6. – 7. 4. i 13. – 14. 4. mohou návštěvníci prohlížet soukromá schwarzenbergská zámecká apartmá od 9:00 do 17:00 hod. ve svém vlastním volném čase bez asistence průvodce. Naopak ve všední dny – od úterý 9. 4. do soboty 21. 4. – jsou komentované prohlídky zámku Třeboň vypsány se zajímavým výkladem o posledních soukromých majitelích zámku, rodu Schwarzenbergů.

Prohlídky Třeboňským zámkem se konají ve třech časových intervalech: 10:00, 13:00 a 15:00 hod. a nabízí nahlédnutí nejen do více než 400 let staré historie, ale i do současnosti tohoto velkolepého zámku a poutavého života šlechtického rodu. Připojte se k prohlídce zámku Třeboň v průběhu květinové výstavy Amaryllis a hudba a nechte se okouzlit nejen krásou květin a hudby, ale i fascinujícím příběhem Schwarzenbergů a doby jejich působení.

Kvidění čekají jedinečná květinová aranžmá z tematiky hudby, která zpestřují jednotlivé komnaty Třeboňského zámku spolu s originálními autorskými textilními výrobky v art-quilt a patchwork designu. Děj se spolu s scenery rozvíjí od zlaté éry charlestonu ve dvacátých letech minulého století, přes dobu slavného českého hudebního skladatele Bedřicha Smetany, až po příchod prvních Schwarzenbergů do Třeboně v roce 1660.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost spojit překrásný romantický zážitek z návštěvy zámku Třeboň s květinovou výstavou Amaryllis a hudba, kde čeká nejen okouzlující spojení těchto dvou umění, ale také fascinující a bohatý příběh rodu Schwarzenbergů.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy