Den otevřených dveří v dostihovém středisku Luka racing

Den otevřených dveří v dostihovém středisku Luka racing láká milovníky koní a dostihového sportu. Návštěvníci se mohou těšit na představení koní, ukázku kovářského řemesla, návštěvu tréninkového střediska Luka racing či autogramiádu spisovatele Martina Cápa. Akce začíná 30. března v 10 hodin ráno.


Pro milovníky koní a dostihového sportu se blíží akce, která není každý den k vidění. Den otevřených dveří v dostihovém středisku Luka racingv Bošovicích u Písku proběhne již 30.3.2024. Středisko bude otevřeno od 10:00 hod. do 15:00 hod. V rámci dne otevřených dveří si budete moci prohlédnout celé středisko, uvidíte ukázku tréninku dostihových koní, krmení, atd.

Jeden z vrcholů programu bude představení koní, mezi nimiž nebudou chybět ani zástupci oblíbeného syndikátu majitelů koní. Půjde o opravdovou raritu, protože tento syndikát umožňuje stát se majitelem koně každému zájemci.

Kromě toho budou návštěvníci moci sledovat ukázku kovářského řemesla. Pokud jde o tenhle sport, kvalitní podkování hraje klíčovou roli, stejně jako péče o zdraví a kondici koní.

Tradiční součástí dne otevřených dveří je návštěva profesionálního tréninkového střediska Luka racing, které vede trojnásobný šampión trenérů Václav Luka ml. Sport, který je plný emocí, adrenalinu a zážitků, si jistě získá u obecenstva žádaný zájem o další části programu.

K tomu patří i autogramiáda Martina Cápa, spisovatele knihy, která se věnuje historii dostihů o modrou stuhu. Kromě toho budou k dispozici poslední výtisky knihy o deseti letech Luka racing z pera Martina Cápa a samozřejmě možnost zakoupit občerstvení.

Program akce začíná v 10 hodin ráno otevřením střediska pro veřejnost. V 11 hodin můžete sledovat ukázku dostihového tréninku, který potrvá zhruba do 12. hodiny. Následuje předvedení koní a ukázka krmení koní. Autogramiáda a povídání o knize Martina Cápa vás čeká v 13 hodin, středisko pak uzavírá své dveře pro veřejnost v 15 hodin.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy