Medvědi uvítají jaro na Krumlovském zámku

Medvědí slavnost jara na zámku Český Krumlov láká stovky návštěvníků. 30. března 2024 proběhne tradiční Velikonoční probouzení krumlovských medvědů Viléma, Polyxeny a Marie Terezie. Událost začíná v 10:00 a nabízí nezapomenutelný zážitek pro všechny věkové skupiny.


Na začátku jara, kdy příroda začíná ožívat a lidé vítají příchod teplejšího počasí, se ve městě Český Krumlov koná jedinečná událost. Medvědí vítání jara, neboli Velikonoční probouzení krumlovských medvědů, je tradiční akce, která přitahuje pozornost lidí z celé republiky i zahraničních turistů. 

Slavnostní procitnutí medvědů Viléma, Polyxeny a Marie Terezie ze zimního spánku se uskuteční 30. března 2024 na Státním hradu a zámku v Českém Krumlově. Oblíbená událost započne v 10:00 hodin.

Českokrumlovský medvědář Jan Černý se postará o přípravu velikonoční nadílky pro medvědy a diváky medvědího příkopu. Pokud byste chtěli ocenit největší zvířecí atrakci Českého Krumlova sladkou pochoutkou nebo drobným dárkem, můžete si svůj přínos připravit. To vše může být odevzdáno do bedýnek na II. záměckém nádvoří.

Oslava probuzení medvědů z jejich zimního spánku je velkolepá příležitost stát se součástí dlouholeté tradice hradu a zámku Český Krumlov. Setkání s těmito imposantními šelmami představuje jedinečný zážitek pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Proto neváhejte, přijďte si v sobotu 30. března 2024 na hrad a zámek Český Krumlov užít toto poutavé představení. Přijďte včas, aby jste neměli být zklamáni, že z nadílky zůstalo jen pár drobností. Těšit se můžete na nezapomenutelný den plný zábavy, radosti a jarní atmosféry.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy