Jihočeši v semifinále extraligy zdolali Kladno 3:1

Jihočeští volejbalisté se přibližují ke konci extraligy, když zdolali Kladno poměrem 3:1. V čele s Gonzálezem, který získal 24 bodů, a podporován Luengasem a Okoličem se postavili Kladno, které odolávalo, ale nakonec podlehlo.


Vedle toho se Kladno, jejichž sestava se zahřívala návratem zraněného brazilského útočníka Antonyho Goncalvesa, neustále pokoušelo čelit domácím. Nicméně soupeři ustoupili až ve třetím setu, kdy Kladno s pomocí série servisů od Kristapase Platašse padlo.

„Srší nás jednoduché chyby. Nadějeme se na body, Budějovice mají cestu k nim jednodušší. Mají i více bloků, takže hrají chytře. Nám chybí lehkost a jakoby jsme tomu nevěřili,“ prohlásil kapitán Kladna, stejně jako reprezentace, Adam Zajíček, který sdílel své pocity s televizí Sporty TV.

V uplynulém semifinále play off extraligy mužů se odehrál druhý zápas, kdy domácí Budějovičtí volejbalisté zdolali Kladno skórem 3:1 (23, 19, -19, 21). Hráči z Českých Budějovic v čele s energickým Gonzálezem, který získal 24 bodů, a podporováni Luengasem se 16 body a Okoličem s 11 body, překonali soupeře a posunuli se v sestavě. Kladno sice odolávalo, ale nakonec se muselo smířit s porážkou. Po ukončení zápasu se tak řetězec výher prodloužil na dva zápasy pro Jihočeši.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy