Přijďte na fotografování s pomlázkami

Ateliér Muzea fotografie nabízí velikonoční fotografování pro rodiny, páry i jednotlivce s různými rekvizitami. Doba fotografování je 30-40 minut s elektronickými fotografiemi za 450-550 Kč podle počtu osob.


Velikonoční svátky se blíží a s nimi i příležitost uchovat vzpomínky na tento radostný čas prostřednictvím fotografií. Ateliér Muzea fotografie a moderních obrazových médií nabízí velikonoční fotografování pro rodiny, páry i jednotlivce, aby zaznamenali tyto okamžiky v krásné a tematické atmosféře.

Při velikonočním fotografování budou k dispozici rozmanité rekvizity, které dotvoří tuto sváteční atmosféru. Návštěvníci se mohou těšit na pomlázky, vajíčka, květiny či proutěné výrobky. Pro ty, kteří si chtějí osvěžit své snímky třeba nějakým netradičním způsobem, je možné přinést si i vlastní rekvizity a kostýmy. Samozřejmostí je také výběr ze široké škály pozadí.

Celková doba fotografování se pohybuje okolo 30 až 40 minut, během kterých vznikne desítky jedinečných fotografií. Ty budou dostupné v elektronické podobě. Zákazník si může zvolit, zda si fotografie odnesou na vlastním USB disku nebo obdrží odkaz na cloudové uložiště, kde budou fotky ke stažení po omezený čas.

Cena velikonočního fotografování se odráží od počtu osob na fotografiích. Pro 1 až 4 osoby je cena 450 korun, pět a více lidí pak fotografování stojí 550 korun. Rezervování termínu je snadné, stačí kontaktovat ateliér na telefonním čísle 384 362 459 a domluvit si nejvhodnější čas návštěvy.

AKce se koná 23. března 2024 10:00 - 15:30


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy